slide

Gépi földmunka, Bányahomok (Sárga Homok), Épületbontás

A Szedi Kft. 2011 óta szolgálja ki  az építkezéseket, beruházásokat az azokhoz szükséges bányatermékekkel és termőfölddel. Az általunk bányászott anyagok közúton történő kiszállítását is vállaljuk alvállalkozóink segítségével.
Emellett szolgáltatásainkkal szeretnénk megkönnyíteni az épület bontás folyamatát.

Munkánk során a vásárlóink gyors és pontos kiszolgálása mellett fontos számunkra a bányászattal és rekultivációval kapcsolatos előírások betartása.

Hol találhat meg minket? 

Budapesttől 10 km-re található a Szadai homokbánya, mely az M3-as autópálya 23-as kihajtójától 1 km-re, aszfaltos úton megközelíthető.

A kitermelés során homokhoz és termőföldhöz jutunk, melyet hitelesített hídmérlegen mérünk és elsősorban 5 m³ felett bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére Pest megye területén belül.

Épületbontás

2023. Május 10.

Az épületbontás komoly szakértelmet követelő munkafolyamat, amely kiemelten balesetveszélyes.

A Szedi Kft. rugalmasan és nagy tapasztalattal áll a rendelkezésére a faházaktól az családi házakon át az ipari épületek bontásáig. A keletkezett törmelék elszállítását is vállaljuk.

Tájékozódjon az átvehető hulladékokról itt.

Pest megye területén belül a megrendeléstől számított egy héten belül megtekintjük a területet, majd az árajánlat elfogadása után átlagosan két héten belül megkezdjük a bontást.

Az épületbontási szolgáltatásról bővebb információért kattintson ide.

Bányahomok (Sárga Homok)

2023. Május 10.

Homokbányából kerül kitermelésre, természetes szemeloszlású sárga színű, puha tapintású homok.

Legnagyobb szemcsemérete: 1,0 mm

Felhasználási javaslat:

  • ágyazati homoknak csővezetékekhez
  • külső burkolatok alá ágyazatnak, vakoláshoz
  • játszótéri homokozóba,
  • különösen jó nedvszívó képessége miatt kiválóan alkalmas lovardák kifutóihoz 

Térfogatsúly: ~1,40 t/m³

A kitermelés során jutunk homokhoz, melyet hitelesített hídmérlegen mérünk és elsősorban 5 m³ felett bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére.

A bányahomokról bővebb információért kattintson ide.

Gépi földmunka

2023. Május 10.

A tereprendezés egy építkezés vagy felújítás befejező lépése, de esetenként az építésre szánt terület előkészítésekor is szükséges lépés.

A Szedi Kft. a fával, gazzal, bokorral benőtt telkek tisztításától, gyökérzet kiszedésén át áll ügyfelei rendelkezésére.

Emellett gépi földmunkával, termőföld szállítással, vízelvezető árok építésével , és töltőföld szállításával veszünk részt a tereprendezésben.

Pest megye területén belül a megrendeléstől számított egy héten belül megtekintjük a területet, majd az árajánlat elfogadása után átlagosan két héten belül megkezdjük a tereprendezést.

A gépi földmunka szolgáltatásról bővebb információért kattintson ide.

Hívjon minket!
+36 30 557 9200